top of page

UNGE ORD

FRA HJERNE OG HJERTE TIL PAPIR

UNGE ORDs

SKRIVEKREDSE

UDBYDER
UNGE ORDs skrivekredse udbydes og afvikles af Foreningen INSPIRATORIUM. 


ØKONOMI

 • Detaljer & deadlines for forord
  Deadline 10. april 2023 Omfang 1.000 tegn inkl. mellemrum Portrætfoto Ja, meget gerne Kan man få et snigkig på bogen inden? Måske - men Ikke før kort før deadline, og selv der vil det næppe være præcist. De unge forfatteraspirer arbejder på deres tekster helt frem til (og sandsynligvis også efter) deadline.
 • Eksempler på forord
  Ballerup Haderslev Ringsted Kerteminde Fredericia Assens
 • Datoer & deadlines for de unge
  Deadline for tekster 10. april Udgivelsesdato Ca. 15. maj 2023 Releaseparties 20. maj - 2. juni 2023
 • Releaseparty
  Vi vælger sammen en dato i denne termin 20. maj - 2. juni 2023 Location Et centralt sted i kommunen, hvor der er adgang til en mikrofon, gerne en lille scene - og naturligvis snacks og boblevand. Hvem skal tale? Åbningen og den første oplæsning bør gøres af en repræsentant for kommunen - allerhelst borgmesteren. Herefter inviteres skoleledere, ungdomsskolelederen, lokale forfattere, mæcener og andre, der vil hylde de unge ved at læse deres tekster op. Hvem skal arrangere? Eventet afvikles i et samarbejde mellem UNGE ORDs eventteam og lokale kræfter.
 • Den lokale UNGE ORD-bog
  Hvor mange unge er med i vores kommunes bog? Det ved vi først til deadline. Allerede nu skrives der, men vi gør gennem hele foråret en indsats for at få endnu flere unge til at skrive.
 • Hvem skal læse bøgerne?
  Alle nysgerrige - og meget gerne mens de venter. UNGE ORDs natur er jo en afvekslende læseoplevelse, hvor digte, freestyles. noveller og korte tekster helt uden for kategori væver sig ind imellem hinanden. Se CommunityCopies
 • Hvor får man fat på bøgerne?
  Naturligvis i de lokale boghandlere - og rundt omkring i byen findes talrige CommunityCopies Ambitionen er at man kan finde en UNGE ORD-bog alle de steder, hvor man venter eller tager en pause: Venteværelser, cafeer, receptioner og lign.
 • Hvad er en 'CommunityCopy'?
  Vores egen lille opfindelse: En CommunityCopy er Bøger, som vi alle deler - fastbundet til borde og stole der, hvor vi holder pause eller venter. Læs mere her
bottom of page