SKOLENS/KLASSENS CORONABOG

Elever fra folke- og efterskoler samt gymnasier over hele landet skrev, tegnede, fotograferede, digtede og rapppede sig igennem lockdown. Deres lærere samlede det hele sammen og 21:34 forevigede det hele på papir i uforglemmelige mindebøger.

Rektor på Gefion Gymnasium beskriver projekt meget præcist: 

Med corona-nedlukningen var alles hverdag pludselig vendt helt på hovedet, og den kontakt, vi normalt har i klasselokalerne, på gangene, ved samlingerne og ved festerne, var med ét afløst af virtuel undervisning og møder via en skærm. Selv idræt blev noget, man dyrkede hver for sig. Hvad stiller man så op med sin trang til at tale med sin bedste ven? Med sin mulige nye flirt? Med sin dansklærer? Det gjorde noget ved os alle sammen og ændrede vores liv for en stund – og måske endda for livet.
 

Rigtig mange af Gefions elever har fastholdt oplevelser og refleksioner fra corona-perioden på forskellige kunstneriske måder. Denne bog er et portræt af foråret 2020, som det så ud, ikke på Gefion, men hjemme hos mange af Gefions elever, da verden pludselig blev en anden."

Forside_Gefion_edited.jpg
Forside_birker%C3%B8d_edited.jpg
Forside_dagn%C3%83%C2%A6sskolen_edited.j
Forside_faxehus_edited.jpg