PRAKTIK = UDFORDRINGER + CV-BOOST

Vi har selv været i praktik for nylig - så vi ved godt, at du i din praktikperiode skal udfordres med interessante opgaver og afslutningsvist have en 1pager, der booster dit CV.

 

Så det får du... 

En praktik hos INDSIGTER - og Forlaget 21:34 - er umulig at beskrive på forhånd. Primært fordi vi tilpasser dine projekter til dine talenter og ambitioner, men også fordi vi hele tiden befinder os i et flow af nye ideer, entrepreneurship, konceptudvikling, projektledelse og evaluering. Hvis der opstår en god ide, så er der ikke langt fra at udtænke konceptet til at sætte skibet i søen.

Alle koncepterne er dynamiske - men helt nede på jorden. Det vil sige at der altid kan findes opgaver, der passer til dig. Om du er iværksætter, projektleder-typen, SoMe-hajen eller tekst-ninjaen - vi designer din praktikplan præcist til dig.

Hvad arbejder vi med i 2021-2022?

 • DM i RØVHUL
  Danmarks største og sjoveste studiestartsevent
  Vær med til at arrangere den store finale på Oslobåden

   

 • INDSIGTER 2021
  Skrivekonkurrence for studerende på alle landets uddannelser
  Vær med til at redigere årsbøgerne i december 2021 og interviewe skribenterne til podcast og video. 

   

 • FROKOSTAFSPÆNDING
  Online afstressning, ligesom vi har andre trivselsprojekter med særligt hjerte for sårbare studerende i støbeskeen.  
   

 • STUDIERABAT DANMARK
  Vi lancerer til studiestart 2021 Danmark største samling af studierabatter.  

København eller på den anden side af Valby Bakke? 

Corona-tiden og det tvungne hjemmearbejde har trænet os i at arbejde selvstændigt og alene eller få sammen. Så alle de gode erfaringer hermed bringer vi videre, således at vi optager praktikanter fra hele Danmark.

 

Alt efter din praktikplan kommer du til at arbejde hjemmefra og i marken omkring hvor du bor - og bliver kaldt til København til intensive forløb efter aftale, så det passer med din kalender.

Hvad siger tidligere praktikanter? 

Navruz Kiral fra Copenhagen Business Academy var praktikant i foråret 2021:

"Det har været en fantastisk praktik. Selvom vi var lukket ned det meste af tiden, fik jeg lavet en god praktikplan og kom igennem en masse spændende opgaver, så jeg nu har rigeligt med stof til min hovedopgave. Det er i øvrigt virkeligt motiverende at se, at opgaverne laves, så de bliver relevante for min eksamensopgave. 

Det allerbedste er nok at jeg har fået lov til at blive på holdet i nogle måneder ekstra for at kunne følge lanceringen af det projekt, jeg var tilknyttet."

Henriette Mehlkjær fra IBA Kolding var også praktikant i foråret 2021:

"Det har været vildt fedt at arbejde med så konkrete og relevante opgaver - og se hvordan de bliver foldet ud i virkeligheden. Det er også rart at være en del af et hold, hvor der er så kort fra tanke til handling - ikke mindst fordi cheferne er meget forstående og hele tiden er på forkant med hvor man er fagligt og menneskeligt, og altid er parat til at justere på opgaver eller arbejdstiden, hvis der opstår noget på hjemmefronten. "

 

 Skal du være vores næste praktikant? Udfyld blot skemaet - så tager vi fat i dig,